Cloudflare DNS beheren, hoe voeg ik een record toe? Print

• 0

Maak je gebruik van Cloudflare en wil je een DNS record toevoegen? In deze korte video laat Noëll je zien hoe je binnen Cloudflare een DNS record toevoegt. Kleine tip: een apenstaartje (@) is binnen Cloudflare synoniem voor je domeinnaam,

Handige tips

1. Wil je een record voor het hoofddomein toevoegen? Voer dan een apenstaatje (@) in. De naam '[email protected]' staat dus gelijk aan 'www.(jedomeinnaam).nl'.

2. Ervaar je problemen op je website? Schakel dan de proxy-status uit.