DirectAdmin standaard html bestanden verwijderen Print

• 0

In deze video legt Noëll je uit hoe je het standaard 'welkomstbericht' van DirectAdmin verwijdert. Want ja, de vuistregel is: HTML gaat voor PHP. Dit vrolijke welkomstbericht kan dus wel eens roet in het eten gooien als jij net je Wordpress website geinstalleerd hebt. Kortom: verwijderen die handel.

Vragen?

Wil je meer weten, keer dan terug naar het overzicht, bekijk de officiële kennisbank van DirectAdmin of neem contact met ons op via de klantenservice.