DNS beheer, MX records toevoegen voor Google Workspace of Office365 Print

• 0

Binnen deze handleiding laat Noëll je zien hoe je Google Workspace MX records toevoegt aan je domein binnen Mijn Peppix. Deze handleiding geldt ook als ondersteuning bij het instellen van Office 365. De MX records van Google vind je hier. Die van Office365 vind je via admin.microsoft.com.