Office 365 tweestapsverificatie instellen Print

• 0

Bang dat je account wordt gehackt? Wij niet, want met tweestapsverificatie van Microsoft voeg je een tweede wachtwoord toe aan je account. In deze video hieronder laat Noëll je zien hoe je via office.com met behulp van de Microsoft Authenticator app, beschikbaar voor iOS en Android, de tweestapsverificatie instelt. Wil je een ander programma, zoals Google Authenticator, 1Password of LastPass gebruiken, dan kan dat natuurlijk ook.

Vragen?

Wil je meer weten, bekijk dan het officiële artikel van Microsoft (aanbevolen), keer terug naar het overzicht, of neem contact met ons op via de klantenservice.