WordPress UpdraftPlus installeren, backups maken en opslaan in Google Drive Print

• 0

In de video's hieronder laat Noëll je zien hoe je binnen UpdraftPlus een back-up maakt én terugzet via WordPress.

UpdraftPlus installeren

Koppelen met Google Drive

Met behulp van de onderstaande video zie je hoe je wekelijks wekelijks een back-up maakt en opslaat in Google Drive.

Vragen?

Wil je meer weten, keer dan terug naar het overzicht, bekijk de officiële kennisbank van UpdraftPlus (aanbevolen) of neem contact met ons op via de klantenservice.