cPanel back-up maken en terugzetten Print

• 0

In deze video laat Noëll je zien hoe je binnen cPanel een volledige back-up van je hostingaccount maakt. Zodra je de back-up download, open je de back-up met het programma WinRAR. In dat WinRAR bestand vind je de belangrijkste bestanden in de volgende mappen:

• /homedir/public_html, dit is de plek waar je website staat
  • /mysql is de plek waar je databases staan

Via phpMyAdmin kun je de database herstellen, zoals Noëll in de video laat zien.

Vragen?

Wil je meer weten, keer dan terug naar het overzicht, bekijk de officiële kennisbank van cPanel of neem contact met ons op via de klantenservice.