WordPress overzichtelijker maken met de scherminstellingen Print

  • 0

In deze video laat Noëll je zien hoe je het overzicht van je Wordpress items (pagina’s, nieuwsberichten, bestellingen) kan organiseren door met de scherminstellingen aan de slag te gaan. Het kost je een minuutje van je tijd en levert een berg aan informatie op.

Vragen?

Wil je meer weten, keer dan terug naar het overzicht of neem contact met ons op via de klantenservice.

Was dit antwoord nuttig?

« Terug

Powered by WHMCompleteSolution