Google Groepen toevoegen en beheren via de Google beheerdersconsole Print

• 0

Wil jij een interne mailinglijst, of een gezamelijke mailbox, zoals [email protected], toevoegen binnen Google Workspace? Dan maak je gebruik van Google Groepen. In deze video's laat Noëll je zien hoe je via admin.google.com de groepen toevoegt. Heb je geen toegang tot admin.google.com, dan hebben we een vereenvoudigde handleiding voor je klaarstaan om Google Groepen aan te maken.

Om in te loggen in het beheerdersconsole, ga je naar admin.google.com. Van daaruit klik je op "Groepen" en kun je de videohandleiding hieronder starten.

In de video hieronder zie je hoe je een lid toevoegt of verwijdert in een Google Groep via de Google Beheedersconsole.

Vragen?

Wil je meer weten, keer dan terug naar het overzicht, bekijk de officiële informatie van Google over Google Groepen (aanbevolen) of neem contact met ons op via de klantenservice.