Google profielfoto aanpassen Print

• 1

Je kunt via myaccount.google.com je Google profielfoto aanpassen. In de video hieronder laat Noëll je zien hoe jij jouw Google profielfoto kunt aanpassen.

Voor beheerders:
Lukt het niet om je profielfoto aan te passen? Dan staan de instellingen in de Google Beheerdersconsole niet goed ingesteld. In de onderstaande video zie je hoe je dit aanpast. Lukt je dit niet, neem dan contact op met de beheerder van je Google organisatie.

Vragen?

Wil je meer weten, keer dan terug naar het overzicht, bekijk de informatie van Google over het veranderen van je profielfoto (aanbevolen) of neem contact met ons op via de klantenservice.