Hoe schakel ik tweestapsverificatie in- of uit? Print

  • 0

Met tweestapsverificatie beveilig jij je account nóg beter, door gebruik te maken van time based codes. In normaal Nederlands betekent een time based code dat er iedere 30 seconde een nieuw wachtwoord wordt aangemaakt. Dit zes cijfigere wachtwoord is een aanvulling op je huidige wachtwoord. Je voert tijdens het inloggen dus twee wachtwoorden in. Dat klinkt ingewikkeld, maar is het niet. Want hoe betaal jij je rekeningen? Waarschijnlijk ook door eerst in te loggen bij je bank, en daarna een zes cijferige code in te vullen. Dit werkt precies hetzelfde. In de onderstaande video wordt het instellen van tweestapsverificatie uitgelegd.

Bij het instellen van tweestapsverificatie, ga je naar deze pagina. Wil je tweestapsverificatie weer uitzetten? Bekijk dan ga dan naar deze pagina en bekijk de onderstaande video.

Apps

In de video hierboven wordt Google Authenticator gebruikt om de QR code te scannen. Met deze app ontvang je iedere 30 seconde een nieuwe time based code waarmee jij kan inloggen. Alternatieve apps zijn de Microsoft Authenticator of de 1Password app. waarmee je precies hetzelfde kan bereiken

Vragen?

Wil je meer weten, keer dan terug naar het overzicht of neem contact met ons op via de klantenservice.

Was dit antwoord nuttig?

« Terug

Powered by WHMCompleteSolution