DirectAdmin Installatron WordPress importeren Print

• 0

In deze video legt Noëll je uit hoe jij je Wordpress website importeert binnen Installatron. Dit doe je als je al een WordPress website geinstalleerd hebt, maar nog niet ziet in Installatron. Heb je nog geen WordPress website, installeer hem dan aan de hand van deze handleiding. Nadat je de WordPress website hebt geimporteerd, wordt uitgelegd hoe je automatische back-ups binnen Installatron instelt. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat je altijd een reservekopie bij de hand hebt van je website.

Vragen?

Wil je meer weten, keer dan terug naar het overzicht, bekijk de officiële productpagina van Installatron of neem contact met ons op via de klantenservice.