Aan de slag met je cPanel hostingpakket

In dit stappenplan laten wij je zien hoe je snel en eenvoudig aan de slag gaat met je gloednieuwe cPanel hostingpakket. Voordat je aan de slag gaat, is het belangrijk om te weten of je hostingapkket gebruik maakt van een cPanel, of een DirectAdmin server. Dit zie je eenvoudig terug in het 'C'tje of 'D'tje achter de productnaam. Staat er een 'C', dan heb je een pakket dat op cPanel draait. Staat er een 'D', dan weet je dat je pakket op DIrectAdmin draait en je beter deze (klik) handleiding kan gaan volgen.

Direct aan de slag

Mail instellingen

Domein instellingen