Aan de slag met Google Workspace Print

  • 12

In dit stappenplan laten wij je zien hoe je snel en eenvoudig aan de slag gaat met Google Workspace. Ben je er klaar voor?

Direct aan de slag

Zelf installatie

Wij bieden je met deze video's een handvat om de installatie zelf uit te voeren als je dit nog niet eerder gedaan hebt. Deze video geven geen volledige uitleg, maar helpen je aardig op weg met de belangrijkste dingen.

Downloads

Google Workspace heeft een aantal programma's ter beschikking gesteld die jou helpen met desynchronisatieen het gebruik van Gmail, Drive en Agenda. Download de programma's hieronder.

> Google Drive Desktop

Dit programma syncrhoniseert je Google Drive bestanden met je computer. De bestanden worden niet gedownload, tenzij je dit zelf aangeeft. Het is dus perfect voor computers met weinig opslagruimte. Je kan met de Desktop bestanden in Windows verkenner of MacOS Finder bekijken en direct downloaden zonder dat dit lang duurt. Een internetverbinding is natuurlijk wel nodig. Nadat je het bestand niet meer gebruikt, verwijdert het programma dit bestand automatisch van je computer om ruimte te besparen. Het bestand blijft daarna gewoon beschikbaar in de Drive.

Download Google Drive Desktop voor MacOS en Windows

Is de download niet zichtbaar? Dan moet je eerst inloggen met je Google Workspace account. Dit programma is alleen bedoelt voor klanten met een actief Google Workspace abonnement, dus je moet eerst ingelogd zijn om het te kunnen downloaden.


> Outlook synchronisatietool (voor 2017 en ouder)

Om je mail, agenda, takenlijsten en adresboek binnen Outlook 2017 en ouder te bekijken heb je een hulpprogramma nodig dat de synchronisatie verzorgt. Voor 2019 en recenter zit een soortgelijke functie ingebouwd binnen Outlook; voor deze versies is het niet langer nodig om dit programma te gebruiken.

Download Outlook synchronisatie tool (Windows)


Vragen?

Wil je meer weten, ga dan naar onze kennisbank, bekijk de officiële handleiding genaamd "Eerste keer inloggen in Google Workspace" van Google zelf (aanrader) of neem contact met ons op via de klantenservice.

Was dit antwoord nuttig?

« Terug

Powered by WHMCompleteSolution